Review overzicht: dit zegt men over de OnePlus 6T

Review overzicht: dit zegt men over de OnePlus 6T
Een nieuwe topper in de wereld van Android-telefoons of te duur voor wat je krijgt?

De OnePlus 6T is een hit. In elk geval als het gaat om het gesprek van de dag. Het Chinese techbedrijf heeft zichzelf goed op de kaart gezet en met de OnePlus 6T hebben ze een zeer sterke smartphone in huis. Een prachtig display en een vingerafdrukscanner in het scherm zijn enkele sterke punten van de 6T. Aan de andere kant kent dit toestel geen IP-certificering en draadloos laden is de 6T ook vreemd. Wat zegt men over deze nieuwe smartphone?

Review overzicht: dit zegt men over de OnePlus 6T

The Verge
Wat goed was is nog steeds goed, wat mist dat mist nog steeds bij de OnePlus 6T. Bij The Verge vinden ze de dat de OnePlus 6T een podiumplek krijgt, maar niet met de winst ervandoor gaat. De niet zo geweldige camera en het missen van draadloos laden noemen ze als minpunten.
[gv data=”hrHf6XQpmk0″][/gv]

CNET
Deze site is zeer enthousiast. Ze omschrijven het toestel als de best betaalbare Android-smartphone van dit moment. De lagere prijs in vergelijking met andere high-end toestellen komt natuurlijk met minpunten. De 6T heeft bijvoorbeeld geen 3.5mm-ingang en de vingerafdrukscanner in het scherm is volgens CNET alles behalve snel.

Review overzicht: dit zegt men over de OnePlus 6T

Android Police
De kleine notch, de batterij en de prijs worden genoemd als positieve punten. De speakers, het glazen design en het ontbreken van de 3.5mm-ingang zijn serieuze minpunten meent de site. Over het algemeen is Android Police erg enthousiast. De minpunten zijn dan ook vooral persoonlijk. Geef je weinig om die nadelen, dan is de 6T een toptoestel voor jou.

Ars Technica
Bij Ars Technica zijn ze te spreken over de OnePlus 6T. Onder meer de dunne notch zien ze als een voordeel. Daarnaast zijn ze als één van de weinigen wel enthousiast over de vingerafdrukscanner in het scherm. Voor een eerste generatie technologie werkt het niet heel verkeerd, aldus de site. De glazen body is echter erg gevoelig voor valpartijen. Dat er geen 3.5mm-ingang is en het feit dat er geen draadloze laadmogelijkheid is, noemen de journalisten een nadeel. Hun conclusie is dat het onzin is om 800 of 900 dollar voor een Android-smartphone te betalen als je een toestel hebt zoals de OnePlus 6T, die een stuk goedkoper is.

Review overzicht: dit zegt men over de OnePlus 6T

TechRadar
De OnePlus 6T is een nieuwe sprong voorwaarts voor het Chinese techbedrijf. Wie zoekt naar een betaalbaar vlaggenschip met puike prestaties komt uit bij de OnePlus 6T. De pluspunten overtreffen de minpunten, aangezien OnePlus nog steeds een aantrekkelijke adviesprijs hanteert. De smartphone concurreert met de Samsung Galaxy S9 Plus en Google Pixel 3 en is beduidend goedkoper dan deze alternatieven.

Wired
Dit is de belangrijkste smartphone die ze ooit hebben gemaakt. Het is duidelijk een verbetering op de OnePlus 6. Wie meer spendeert krijgt een smartphone met een betere camera, een IP-rating en draadloos laden. Zijn die drie zaken niet belangrijk voor je, dan wint de 6T het van de anderen. Het toestel komt wereldwijd op de markt en zal aangeboden worden door grote telecomnetwerken. De kans is dan ook groot dat OnePlus mooie zaken gaat doen met deze nieuwe 6T.

Lees ook: dit zegt men over de OnePlus 6

Review overzicht: dit zegt men over de OnePlus 6T

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *