Ripple wint, maar moet Ethereum weer voor laten

Bitcoin, Ethereum en Ripple
Niets is zo verraderlijk als de cryptomarkt.

De tijd van grote ups en downs in de wereld van cryptovaluta ligt al een tijdje achter ons. Het ziet ernaar uit dat de digitale munten steeds volwassener worden, gezien de rustigere gang van de koers. Desalniettemin is er altijd plek voor een verrassing, zo bewees Ripple afgelopen week wel toen het qua waarde zelfs boven Ethereum wist te komen.

Ripple heeft het dit weekend echter moeilijk gehad. Waar het afgelopen zaterdag nog rond de 0,515 dollar zwermde, moet het nu genoegen nemen met een waarde van rond de 0,48 dollar. Een daling van ongeveer 7 procent is niet extreem, maar wel opvallend.

Ten opzichte van de gehele maand behoudt Ripple echter veel van zijn winst, namelijk meer dan 50 procent. Een lichte hosanna-stemming voor alle Ripple-investeerders dus. Desalniettemin moet het na een lichte opleving wel Ethereum weer voor laten gaan. De op één na grootste cryptomunt heeft inmiddels alweer een voorsprong van ongeveer 3,8 miljard dollar opgebouwd.

De munt met de grootste waarde blijft natuurlijk de Bitcoin. Op dit moment is één munt ervan maar liefst 6609 dollar waard. In vergelijking met eerdere weken is de koers vrij stabiel te noemen. Het wachten is op een eventuele stijging tegen het einde van het jaar.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *