Ryanair komt dit jaar met ‘gratis’ Wi-Fi

Ryanair begint dit jaar met 'gratis' Wi-Fi
Voor voldoende beenruimte hoef je ze nog steeds niet te boeken, maar als je tijdens je budgetvlucht niet verstoken wilt blijven van een internetverbinding hebben we goed nieuws.

Ryanair heeft namelijk aangekondigd dat ze gaan testen met inflight entertainment en Wi-Fi. De Ierse prijsvechter wil zijn vluchten namelijk aantrekkelijker maken voor zakelijke reizigers. Volgens John Hurley, Ryanairs Chief Technology Officer, wordt de Wi-Fi mogelijk gratis.

Voordat ze met de gratis Wi-Fi voor reguliere internet beginnen, komt er eerst een dienst waarmee klanten TV-series en films gratis op hun telefoon, tablet of laptop kunnen kijken. De content wordt gestreamd via Wi-Fi en is bedoeld voor vluchten van meer dan 2 uur. Regulier internetten is via de dienst niet mogelijk. Ryanair zegt dit gratis aan te kunnen bieden omdat er voorafgaand reclames worden getoond.

Als de tests succesvol zijn, hoopt de luchtvaartmaatschappij de dienst over alle 300 Ryanair-vliegtuigen uit te rollen. Welke Ryanair-lijnen Wi-Fi krijgen is momenteel helaas nog niet bekend.

Foto-cc: juanedc

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *