Samsung bevestigt cameraprobleem Galaxy S5

Samsung bevestigt problemen met camera op de Galaxy S5
Vlak na de introductie van de Samsung Galaxy S5 kwamen er berichten dat de camera van de smartphone niet goed zou werken. Iets dat Samsung nu onderschrijft.

Het probleem doet zich voor zodra de gebruiker een foto wil maken. In beeld verschijnt een pop-up met het bericht “Warning: Camera Failed”. Vervolgens is de camera niet meer te gebruiken, ook niet nadat de Galaxy S5 opnieuw is opgestart.

Om hoeveel telefoons het nu gaat is nog niet bekend. Het probleem lijkt zich vooral voor te doen bij telefoons van de Amerikaanse provider Verizon Wireless. Zij hebben dan ook via een tweet mensen opgeroepen om contact op te nemen zodat het probleem verholpen kan worden.

Volgens Samsung gaat het om een paar individuele gevallen en hoeven gebruikers zich niet ongerust te maken. Alle toestellen die de foutmelding hebben gekregen worden kosteloos omgeruild onder de garantie van Samsung. Of er hier in Nederland ook gevallen bekend zijn waarbij de camera niet meer werkt is momenteel niet bekend.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_S5/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. ‘Het probleem doet zich voor als de gebruiker een foto wil maken.’ Serieus, een cameraprobleem op dat moment? Je zou verwachten dat het zich voordoet tijdens het werken in de agenda.

    • @Maarten123: Je kunt de camera ook gebruiken bij een onrechtmatige gebruiker. 3x foutieve pincode? *flits* Foto van de indringer en de locatiegegevens in je mailbox. Moet je wel een werkende camera hebben mocht je er gebruik van willen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *