Samsung brengt exclusieve wallpapers naar de Galaxy S10

Samsung brengt exclusieve wallpapers naar de Galaxy S10
Dus jij wilt een funky achtergrond?

Samsung en Instagrammer Pablo Rochat introduceren vandaag een serie van drie unieke wallpapers. Uniek kenmerk van deze wallpapers is dat het Infinity-O scherm van de Galaxy S10 centraal staat. De unieke cameraplaatsing van het toestel is geïntegreerd in het design.

Pablo is een prijswinnende artdirector die inspeelt op de internetcultuur en taal en symboliek gebruikt in zijn ontwerpen om de norm van het dagelijks leven opnieuw vorm te geven. Inmiddels heeft hij een grote fanbase opgebouwd. Op social media staat hij bekend om het bevechten van conventies en het creëren van onverwachte en gekke content.

De Infinity Series bevat drie exclusieve wallpaper designs, elk beschikbaar in zowel statische als dynamische stijl. De dynamische versie bestaat uit een loop van 15 seconden. Beide varianten zijn gratis beschikbaar op de Galaxy S10e, S10, S10+ toestellen en zijn te downloaden in de Samsung Galaxy Themes App.

De wijze waarop onze community het unieke design van het S10-scherm heeft omarmd heeft ons echt geïnspireerd. De nieuwe Infinity-O display is een van de meest opvallende innovaties van de S10 en het is geweldig om te zien dat mensen er zoveel plezier mee hebben. Dat wilden we ook graag zelf ervaren. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met creatief genie Pablo Rochat om er zelf een aantal te maken. – Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.

Lees ook: 5 redenen waarom de Samsung Galaxy S10 zo goed is

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *