Samsung dist Apple in video: stelletje muurknuffelaars!

Samsung dist Apple in video: stelletje muurknuffelaars!
In een nieuwe reclamespot haalt Samsung een gevoelig punt aan bij aartsrivaal Apple. Namelijk dat iPhone-gebruikers hongerige stopcontactzoekers zijn.

Ter promotie van de Galaxy S5 schetst Samsung een scenario van een vliegveld vol iPhone-gebruikers, die naarstig op zoek zijn naar een stopcontact voor wat juice in hun telefoon. Het punt dat Samsung probeert te maken is daarmee overduidelijk: wie een Galaxy S5 heeft, uitgerust met een verwisselbare 2800 mAh accu, hoeft geen muurknuffelaar te worden die zich verschanst bij een stopcontact. Naast het feit dat de Galaxy S5 langer meegaat, beschikt het vlaggenschip van de Koreanen ook over een Ultra Power Saving-modus, waarmee je basisfuncties tot in lengte va dagen kan blijven gebruiken.

Touché, Samsung.
[gv data=”SlelbGtPEdU”][/gv]

Nog geen reacties

 1. M’n iphone werkt langer op 1 lading dan mijn note 3 (zelfde capaciteit als de s5?). Ik heb nog nooit iemand z’n accu zien verwisselen, en voor alle apparaten zijn (externe) accupacks te krijgen.

  Het nadeel vind ik de kabel. Als ik ergens naartoe ga moet ik zorgen dat ik die klote lightning kabel mee neem. Een micro usb kabel is overal wel te vinden.

 2. M’n iphone werkt langer op 1 lading dan mijn note 3 (zelfde capaciteit als de s5?). Ik heb nog nooit iemand z’n accu zien verwisselen, en voor alle apparaten zijn (externe) accupacks te krijgen.

  Het nadeel vind ik de kabel. Als ik ergens naartoe ga moet ik zorgen dat ik die klote lightning kabel mee neem. Een micro usb kabel is overal wel te vinden.

  • Dat accu vervangen blijft toch altijd wel een goed punt, zeker met een weekendje weg, of festival e.d kom ik vaak net te kort aan het eind van de dag en m’n vrienden met een samsung doen op dat moment hun 2e batterij er in. Maargoed dat heb ik meegenomen in m’n overweging en het heeft me niet overgehaald. Sowieso draaien de nieuwste android flagships makkelijk 2 dagen op 1 lading dus de echte noodzaak is er wel van af.

 3. Ik heb een ZeroLemon extended batterypack in mijn S5.
  7500 mAh voor handen dus ken de hierboven geschetste problemen niet.

 4. Ik heb een ZeroLemon extended batterypack in mijn S5.
  7500 mAh voor handen dus ken de hierboven geschetste problemen niet.

   • @racenderechter: Ja hoor… Een aantal chips komen inderdaad uit de fabrieken van samsung, maar patenten zorgen er wel voor dat deze hardware niet elders gebruikt mag worden.

    Je zult je verbazen hoe weinig componenten in een bepaald ‘merk’product daadwerkelijk uit eigen keuken afkomstig zijn, of dit nu een auto, tv, wasmachine of wat dan ook is.

    • @towi1989: Daar heb je gelijk in. Toch zal je je verbazen hoeveel Samsung zelf maakt, in tegenstelling tot Apple. Ja, er worden componenten ingekocht om de kosten te drukken, stel je voor dat een Samsung zo duur zou worden als een iPhone zeg. Waarvan bijna alle onderdelen zijn ingekocht en dus goedkoper is om te fabriceren dan een Samsung. Toch is een iPhone aanzienlijk duurder voor de consument, nee bedankt…om nog te zwijgen over patenten en het aanklagen van je eigen leveranciers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *