Samsung Galaxy Note 8 heeft een lanceerdatum

Auteur: , Geen reacties
Samsung Galaxy Note 7

Jep, het nieuwe vlaggenschip van Samsung komt deze zomer.

Al veel informatie over de Samsung Galaxy Note 8 ligt op tafel en het kan dan ook niet meer lang duren tot de onthulling en inderdaad. De presentatie van de phablet is niet meer ver weg. Volgens het Zuid-Koreaanse Naver trekt Samsung op 26 augustus het doek van de Galaxy Note 8. De site beroept zich op eigen bronnen die zich binnen de Zuid-Koreaanse techgigant zouden begeven.

Daarmee valt de onthulling in lijn der verwachting. Men nam al aan dat Samsung ergens in augustus de Galaxy Note 8 zou gaan presenteren. Een maand later komt er al concurrentie vanuit Amerika. Apple zal dan het doek trekken van de iPhone 8. Het reguliere model zal concurreren met de Galaxy S8 van Samsung en het Plus-model van de iPhone met de Note 8.

Over de Galaxy Note 8 is al veel bekend. Wat voor specs de phablet gaat krijgen en bijvoorbeeld welke features zullen ontbreken. Over twee maanden start Samsung een nieuw hoofdstuk, want dan is de opvolger van de Galaxy Note 7 een feit.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).