Samsung Galaxy Ace 3 gelekt! [updated]

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S Ace 3
De derde generatie Samsung Galaxy Ace is gelekt, compleet met afbeeldingen en specificaties

De nieuwe Galaxy S Ace 3 zal er in twee versies komen, een reguliere versie en voor de zakelijke gebruikers een versie met twee simkaart-lezers. Dit nieuwe midrange toestel krijgt een 4 inch TFT-scherm met een resolutie van 480×800, aan de achterkant vinden we een 5 megapixel camera met LED-flitser en aan de voorzijde een VGA-camera om te kunnen beeldbellen. De ingebouwde opslag is 4 GB en dit kan extern uitgebreid worden met maximaal 32 GB. Onder de motorkap ligt een 1 GHz dual-core processor, 1 GB aan RAM-geheugen, ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en Assisted GPS. Dit alles zal gebruikmaken van de 1500 mAh accu, en draait op Android 4.1.2 of Android 4.2.2, voorzien van Samsungs NatureUX skin.

Het telefoontje wordt verkrijgbaar in 3 kleuren; Metallic Black, Wine Red en Pure White. Samsung heeft het toestel nog niet aangekondigd. Verwacht wordt dat deze op 20 juni in London officieel aan de wereld wordt voorgesteld. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, maar gezien de midrange positionering zal het niet de spuigaten uitlopen.

UPDATE 11-06 – Samsung heeft alle informatie over de Galaxy Ace 3 vrijgegeven. Deze zomer zal de derde generatie Galaxy Ace op de markt verschijnen voor een prijs van 299 euro. Hij beschikt over een 4 inch scherm (480×800), 5 megapixel camera, front-camera, 1.2GHz Dual Core processor, beschikt voor 4G, 8GB intern geheugen, 1GM RAM, Android 4.2 (Jelly Bean) en TouchWiz.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Ace_3/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Ik dacht dat de Ace na versie 2 vervangen was door de S3 mini. Fout gedacht dus. Als deze 299,- moet gaan kosten dan is het een dure toestel.

    Verzonden vanaf mijn Oppo Find 5!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *