‘Samsung Galaxy S10 komt met 12GB RAM geheugen’

Galaxy S8
Een krachtpatser zoals we die nog nooit hebben gezien.

De geruchten omtrent de Samsung Galaxy S10 klinken steeds gekker en gekker. Je vraagt je hardop af wat straks nu écht waar is en wat niet. In die categorie is er recent weer een heet nieuwtje naar buiten gekomen omtrent Samsung’s nieuwe vlaggenschip voor 2019.

Dit nieuwe gerucht is afkomstig uit Azië. Het Chinese IThome suggereert namelijk dat de nieuwe Samsung Galaxy S10 beschikbaar zal komen met maar liefst 12GB RAM geheugen en maximaal 1 TB opslag. Dat is meer werkgeheugen in vergelijking met de meeste instap computers- en laptops. Ook de enorme opslagcapaciteit is uniek onder high-end smartphones. Mochten deze geruchten kloppen, dan zal de Galaxy S10 qua prijs ongeveer overeenkomen met de iPhone XS Max. Een prijs onder de 1.500 euro is niet aannemelijk voor zulke specificaties.

Met deze specs gaat Samsung nog een flinke stap verder dan de concurrentie. Zo komt de duurste iPhone XS Max met 512 GB opslag. Dit zou betekenen dat de Galaxy S10 bijna dubbel zoveel opslag gaat krijgen dan de duurste iPhone. Combineer deze informatie met eerdere geruchten en de Galaxy S10 lijkt een dijk van een smartphone te worden. Het zal de toon zetten voor 2019, dat moge duidelijk zijn.

10 reacties

 1. Lekker nuttig … 200.000 fotos of mp3 tjes in 1 Tb.

  En dat in een tijd van cloudopslag en bijna voor nop muziek streamen … en bijna nooit zonder WIFI.

  Die opslag is leuk voor mensen zonder leven en beperkte kennis van hedendaagse online mogelijkheden …. voor 99.999% van de mensen is dit zondegeld

  • @dgh74: onzin …. lees eens verder en je ziet dat de smartphone steeds meer gebruikt wordt voor reguliere computer taken en dingen die we eerder anders deden.
   Net als met grotere schermen zeiden mensen hetzelfde als wat jij nu zegt, en vandaag de dag is dat de standaard.
   Zal straks met het geheugen niet anders zijn.

   • @turbobrick: tuurlijk … eens komen je “voorspellingen” uit. Wanneer een foto of muziekie 100 mb kosten sure. Maar dat os toekomst muziek.

    En steeds meer gebruikt als pc ? Jup om te emailen en bij vlagen een word doc of powerpointje ja… maar voor 99.999% niets dat 1 tb gaat vullen.

    Dit gaat gewoonweg nergens over. En die 12 gb os ook een mega overkill. Wanneer android efficienter was geweest zou 5 of 6 gb RUIM voldoende zijn.

     • @lolindir: geloof me … over 5 jaar zie je amper nog de s10 in ut wild … terwijl massa’s mensen wel voor die terrabite hebben betaald en hem nooit hebben gevuld

    • @dgh74: Wat ben je toch simpel …
     Het is niet dat mensen 3D lopen te renderen maar men hecht steeds meer waarde aan het switchen tussen apps en niet steeds een reload nodig te hebben.
     Intern geheugen zorgt ervoor dat je steeds meer taken open kan hebben zonder steeds te moeten reloaden.

     Maar goed, zolang Apple er niet mee komt is alles in jouw ogen bullshit. Als Apple het in 1x overneemt dan hoor ik je niet meer.

 2. Ook niet onbelangrijk: gewoon al je bestanden in je broekzak kunnen hebben mocht je dit fijn vinden.
  Dan doel ik dus op mensen die veel met externe HDD’s of USB Sticks werken…
  Dan is 1TB niet altijd voldoende hoor!

 3. snap dit inderdaad ook niet , heb nog steeds genoeg met mijn iPhone X met 64 gb , 12000 liedjes , 10.000 foto’s , alles in de cloud , al mijn documenten via bestanden app in de cloud , kan er op elk moment en elke pc aan , momenteel 33 GB gebruikt !
  Bij mijn staan op elk moment minsten 20 apps open en kan er razendsnel tussen wisselen , geen 12 GB ram nodig , enkel een efficiënt OS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *