Samsung Galaxy S10 vandaag te koop: dit moet je weten

Samsung Galaxy S10 vandaag te koop: dit moet je weten
De verkoop is gestart!

Je kon de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e de afgelopen periode pre-orderen en vandaag is de officiële verkoop van de drie toestellen gestart. Samsung zegt zelf terug te kijken op een succesvolle periode. De voorbestellingen liepen als warme broodjes en er werden 50 procent meer pre-orders geplaatst voor de Galaxy S10 in vergelijking met de Galaxy S9.

De Galaxy S10 is te koop in elektronicazaken en telefoonwinkels, maar je kunt ook gebruik maken van de speciale pop-up stands die Samsung lanceert in ons land. Van 8 tot en met 17 maart kun je de Galaxy S10 kopen op Rotterdam Centraal. Van 8 maart tot 8 april is er tevens een pop-up stand bij de MediaMarkt in het centrum van Rotterdam. Van 21 maart tot en met 12 april is Samsung met een pop-up stand te vinden in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht.

De Galaxy S10, Galaxy S10+ en Galaxy S10e zijn te koop in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Green. De Galaxy S10e heeft met Canary Yellow een extra kleur in huis. De Galaxy S10+ zijn daarentegen verkrijgbaar in de exclusieve kleuren Ceramic Black en Ceramic White. De Galaxy S10e kost 749 euro, de Galaxy S10 kost 899 euro en de Galaxy S10+ is er vanaf 999 euro.

In Nederland lanceert Samsung ook een speciale 10 Year Galaxy Edition. Deze editie bestaat uit een Galaxy S10+ Ceramic Black met 1 TB geheugen en een 46 mm Galaxy Watch. Het pakket kost 1.599 euro. Met de aanschaf maak je tevens kans op één van de 10 Galaxy Folds die Samsung weggeeft met de 10 Year Galaxy Edition. De speciale editie is in gelimiteerde oplage te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *