Samsung Galaxy S11 screen protector lek bevestigt geruchten

Prachtig toestel, die Galaxy S11
De screen protector bevestigt wederom geruchten van eerder deze week.

IceUniverse blijft aan de gang met zijn gedetailleerde Galaxy S11-geruchten en ditmaal heeft hij zelfs iets fysieks in zijn handen. De professionele en doorgaans betrouwbare lekker kan namelijk alvast kwijlen door een Galaxy S11 screen protector.

Hoe IceUniverse in godsnaam een Galaxy S11 screen protector in handen heeft gekregen is een raadsel, maar het ding bevestigd wederom de geruchten dat de S11 een prachtig toestel gaat worden. En dat heeft onder andere met het ogenschijnlijk bijna volledig randloze design te maken.

Vroege renders van Samsung’s aankomende vlaggenschip tonen al een nagenoeg randloos design, maar de plaatsing van de selfiecamera blijkt fout te zijn. Het gaatje in de screen protector lijkt namelijk een stuk verder naar boven te zitten, waardoor effectief meer schermruimte overblijft. In die zin zijn meer recente renders waarschijnlijk accurater.

Eerder deze week lekte IceUniverse al meerdere keren belangrijke informatie over de Galaxy S11, waaronder het feit dat de recente renders niet accuraat zijn; de S11 zou nog veel mooier dan dat worden! Verder kregen we al een indicatie van de performance van het toestel en weten we dat het kleine broertje, de S11e, ook een aanrader gaat worden. Kortom, de toekomst van Samsung ziet er wat vlaggenschip betreft erg rooskleurig uit.

Foto @OnLeaks via 91Mobiles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *