Samsung Galaxy S4 Active: laat maar vallen

Samsung Galaxy S4 Active
De Galaxy S4 die tegen een stootje kan. Dit is hem.

30 minuten onder water? Kan.

Genoeg van Samsungs die in elke valtest steeds maar het onderspit moeten delven? De S4 Active biedt uitkomst. Hij is gekwalificeerd met IP67, de hoogste standaard qua bescherming voor smartphones. Het binnenwerk is volledig afgesloten, zodat stof niet binnendringt. De smartphone is ook waterbestendig tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal dertig minuten. Waterdichte hoesjes zijn niet meer nodig. Heck, Samsung claimt zelfs dat je er rustig mee de zee in kunt lopen om onderwaterfoto’s te maken. Ze hebben er zelfs een Aqua Mode voor aan de cameraopties toegevoegd.

LED-zaklamp

Net als de reguliere S4 draait de S4 Active op een 1,9 GHz quad core processor en beschikt hij over een 5,0 inch Full HD TFT LCD scherm. Aan de achterkant zit een 8 megapixel camera. Ook handig: de volumeknop aan de zijkant kun je gebruiken om snel een foto te maken. Als je de volumeknop langer indrukt, transformeert de camera in een LED-zaklamp.

Hij is met 9,1 mm en en een gewicht van 151 gram wel iets dikker en zwaarder dan de reguliere Galaxy S4. Laatstgenoemde is namelijk 7.9 mm dik en komt uit op 130 gram.

De Samsung Galaxy S4 Active in Urban Grey is vanaf de zomer in Nederland verkrijgbaar voor €649.
[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_S4_Active/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *