Samsung Galaxy S5 Active: laat maar vallen

Samsung Galaxy S5 Active: laat maar vallen
Iedereen die high-end specificaties in een telefoonbehuizing die tegen een stootje kan zoekt; jullie wensen worden vervuld.

De Amerikaanse telecomprovider AT&T heeft de Samsung Galaxy S5 Active wereldkundig gemaakt, de ruigere versie van de Galaxy S5 die de S4 Active komt opvolgen. De specificaties van de onlangs uitgelekte telefoon zijn grotendeels gelijk gebleven. De S5 Active heeft hetzelfde 5,1-inch full HD (1080p) AMOLED-scherm en een Snapdragon 801-processor op een kloksnelheid van 2,5 GHz. De camerasensor is 16 megapixel groot.

Het grootste verschil zit hem in de robuuste behuizing. Die maakt de telefoon schokbestendig, maar tegelijkertijd ook een fractie dikker. Onderaan het scherm heeft Samsung ook drie fysieke knoppen knoppen geplaatst. Aan de zijkant is ook een ‘convenience key’ geplaatst, die snel toegang geeft tot apps die je buitenshuis vaak gebruikt. De telefoon is uiteraard stof- en waterdicht, maar dat is de reguliere Galaxy S5 ook al, dus daar hoef je hem niet voor te kopen.

De telefoon komt beschikbaar in de kleuren Camo Green, Ttitanium Grey en Rruby Red. Wanneer de telefoon naar Nederland komt en wat ‘ie gaat kosten is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *