Samsung Galaxy S5 meet nu hoe gestrest je bent

Samsung Galaxy S5 meet nu hoe gestrest je bent
Het vlaggenschip van Samsung vertelt je voortaan of je het iets rustiger aan moet gaan doen.

Toen de Samsung Galaxy S5 uitkwam werd de hartslagmeter op de achterkant vooral gezien als een gimmick. Knap dat het op een telefoon zit, maar niet iets dat je actief gaat gebruiken.

Daar komt wellicht verandering in met de meest recente update voor de S Health-app, Samsungs applicatie waarin alle medische gegevens worden verzameld. Door regelmatig je hartslag te checken kan de S Health-app nu je stresslevel detecteren. Iets dat vervolgens in een tabel kan worden weergegeven, waar je stressniveau per uur, dag of maand wordt getoond, zo meldt Sammyhub.

Samsung Galaxy S5 meet nu hoe gestrest je bent

We weten nog niet of het werkt, maar het is alvast een leuke toevoeging.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_S5/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Ik snap de ophef over de hartslag en nu dan stress level apps niet. Dat heb ik serieus al 4 jaar op mijn iPhone 4 staan en het werkt op dezelfde manier als in de S5. Alleen gebruikt de S5 er een kleiner cameraatje voor, de iPhone gebruikt gewoon de normale camera met de led ernaast.

    Zoek maar eens in de appstore naar de ontwikkelaar Azumio.

    • @Gulli: Tja meestal doet Apple alfsof ze iets enorm nieuws en innovatiefs doet, straks krijgen we de revolutie van een Iphone met een groter scherm > woei. 😉

      Maar je hebt helemaal gelijk, de heartrate app bestaat al heel erg lang en doet verbazingwekkend goed zijn werk en daar heb je geen S5 voor nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *