Samsung Galaxy S5 Mini lekt vroegtijdig uit

Samsung Galaxy S5 Mini
Samsungs vlaggenschip krijgt een kleiner broertje dat verdraaid weel uiterlijke overeenkomsten heeft.

Hetzelfde, maar dan iets kleiner

De foto’s van de Galaxy S5 Mini laten een soortgelijk uiterlijk als de gewone Galaxy S5 zien. Naast een rubberen achterkant met putjes zien we ook de camera op dezelfde positie in het midden, met daaronder een hartslagsensor. Zelfs de speakeropening – de wee streepjes links onderin – zit op dezelfde plek en de telefoon is ook uitgerust met een vingerafdruksensor in de home-knop. Alleen de chromen rand aan de zijkant is verdwenen. Niet dat dat erg is, het glimmende metaal vonden we in esthetisch opzicht altijd al een misser.

4,5-inch

Volgens Sammobile is de Galaxy S5 Mini uitgerust met een 4,5-inch AMOLED-scherm, dat over 720 bij 1280 pixels beschikt. De telefoon wordt aangedreven door een Samsung Exynos-processor met vier kernen, draaiend op een kloksnelheid van 1,4 GHZ en ondersteund door 1,5 GB aan werkgeheugen. De camera zou een resolutie van 8 megapixel hebben.

Na de reguliere Samsung Galaxy S5 kwam de Galaxy K Zoom en vanochtend werd de Galaxy S5 Active wereldkundig gemaakt. Daar kan straks dus de Galaxy S5 Mini aan worden toegevoegd. Waarom Samsung zoveel verschillende varianten uitbrengt? Het antwoord daarop is eigenlijk vrij simpel: ze willen in elke categorie vertegenwoordigd zijn.

Wanneer de telefoon in Nederland uitkomt en wat zijn prijs is, is nog niet bekend.

[lg_folder folder=”Samsung/0_Gelekt/Samsung_Galaxy_S5_mini/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *