Samsung Galaxy S7 vanaf 11 maart verkrijgbaar

Samsung Galaxy S7 vanaf 11 maart verkrijgbaar
Het lijkt erop dat Samsung-liefhebbers de nieuwe toptoestellen van het merk vanaf volgende maand kunnen kopen in ons land.

Dit laat Android World weten op basis van betrouwbare bronnen. Eerder schreven we al dat de Galaxy S7 en S7 Edge op 21 februari gepresenteerd worden op het Mobile World Congress. Vanaf die datum zullen beide toestellen ook te bestellen zij via de website. Vervolgens zullen de toestellen op 11 maart geleverd worden.

Kopers die de Galaxy S7 en S7 Edge reserveren krijgen als bedankje gratis Samsung’s Gear VR meegeleverd. Het is niet de eerste keer dat het bedrijf klanten probeert te lokken met dit soort acties. Eerder kregen kopers gratis een draadloze oplader bij de aanschaf van een toestel.

*Update: inmiddels kunnen we je ook vertellen dat de S7 699,95 gaat kosten en de S7 Edge 799,95. Dit zouden dan de varianten zijn met een Exynos 8 Octa 8890 chip (in andere markten krijgen de toestellen mogelijk een Qualcomm-chipset). De S7 en S7 Edge hebben een accu van respectievelijk 3000 en 36000mAH.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *