‘Samsung Galaxy S9 pre-orders vallen tegen’

Auteur: , 1 Reactie
Samsung Galaxy S9 pre-orders

Het loopt nog niet bepaald storm.

Het ziet ernaar uit dat Samsung het topjaar van 2017 niet snel gaat overtreffen met de Galaxy S9. Waar de Galaxy S8 voor heel wat pre-orders en uiteindelijke verkopen zorgde, is de Galaxy S9 een stukje minder populair in de voorverkoop. Volgens het Zuid-Koreaanse Yonhap News (via SamMobile) komen de huidige getallen nog niet eens in de buurt van de eerder verwachte cijfers.

Het aantal pre-orders voor de Galaxy S9 ligt vermoedelijk iets lager dan de Galaxy S8 en de grotere variant. In tegenstelling tot vorig jaar is de Galaxy S9 al vrij vroeg in de voorverkoop gegaan. Ter vergelijking: de Galaxy S8 was pas acht dagen na de onthulling te bestellen als pre-order.

De meest voor de hand liggende reden dat het aantal pre-orders tegenvalt, is dat de Galaxy S9 op het eerste oog vrij weinig vernieuwing met zich meebrengt. Hoewel de specs verbeterd zijn, is er qua design weinig nieuws onder de zon. Niet zo gek ook, aangezien de Galaxy S8 ook veel geprezen is voor zijn uiterlijk.

Of er nog veel pre-orders bij komen, valt te betwijfelen. Vanaf 9 maart is de Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus te koop in de Nederlandse winkels voor respectievelijk 849 euro en 949 euro.1 reactie

Niet heel vreemd … Voor de mensen met een S8/S8+ of een andere Android flagship is de winst niet bijster groot maar de uitgave in eerste instantie wel.
Beetje het Iphone S-versie verhaal. Een verbetering ja, maar marginaal voor de meesten.
Verwacht dat ze volgend jaar echt met wat bijzonders komen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).