Samsung Galaxy Tab 3 Kids: ideaal voor kinderen

Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen om je kinderen kennis te laten maken met zaken als tablets komt Samsung met deze kleurrijke Galaxy Tab 3 Kids op de markt.

Een tijdje geleden werd deze 7 inch tablet al aangekondigd, maar nu hebben we alle details inclusief de prijs. Deze tablet is gebaseerd op de grote mensen Galaxy Tab 3 en er hangt een prijskaartje aan van €249,-.

Waarom deze tablet, volgens Samsung, ideaal is voor kinderen? Dat komt niet alleen door de vrolijke kleurtjes, maar ook omdat er educatieve apps en games geïnstalleerd zijn. Grappig is ook dat er een tijdsslot is waarmee ouders kunnen bepalen hoe lang hun kind met de tablet kan spelen.

Ook kunnen ouders via de zogenaamde Application Manager bepalen tot welke apps kun kind toegang heeft. In de nieuwe Kids Store zijn nog meer apps te vinden die geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd van 2 tot circa 8 jaar.

Voor wat extra bescherming is er een speciale Kids Case (€49,99),want je wil natuurlijk niet dat de boel snel te pletter valt. Met de optionele C Pen (€19,99) kunnen kinderen lekker tekenen op de tablet.

De Samsung Galaxy Tab 3 Kids zal naar verwachting vanaf het vierde kwartaal in Nederland beschikbaar zijn. Net op tijd voor de feestdagen dus.

Kerngegevens
1.2GHz dual processor
1GB RAM
1.3 megapixel camera aan de voorzijde
3.0 megapixel camera aan de achterzijde
302 gram
111.1 x 188 x 9.9 mm

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Tab_3_Kids/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *