Samsung geeft iPhone-gebruikers gratis telefoon*

Samsung geeft iPhone-gebruikers gratis telefoon
*Om deze voor een periode van 30 dagen te mogen testen. Shots fired!

Samsung deinst er traditiegetrouw niet voor terug om concurrent Apple in commercials te dissen, maar ze gaan nu een stap verder. Het bedrijf heeft een programma op touw gezet om iPhone-bezitters te verleiden een kek Galaxy-modelletje te nemen. Voor de prijs van 1 dollar kun je namelijk een Galaxy Note 5 of een Galaxy S6 Edge+ scoren voor een maand. Inclusief mobiele data.

Aan het eind van de periode zit je nergens aan vast, maar reken erop dat Samsung er alles aan doet om deelnemers aan het Ultimate Test Drive-programma over te halen hun iPhone definitief aan de kant te leggen. Vooralsnog is het testprogramma alleen in de Verenigde Staten beschikbaar. Aanmelden kan door op je iDevice naar deze pagina te gaan.

4 reacties

  1. Goedkope marketingsstunt en geslaagd want het heeft de aandacht !
    Let op, zoiets is aan zoveel regels en voorwaarden verbonden dat niet veel mensen dit kunnen of willen doen, maaaaaar ondertussen wel overal weer aandacht op duizenden blogs, vlogs en overige media !

    Slim.

  2. Ik ben nieuwsgierig naar hoeveel mensen daadwerkelijk over zullen stappen.. Maar die cijfers zullen we wel nooit te horen krijgen.

    Sinds een jaar heb ik nu de Samsung S5 na 6 jaar lang iPhone gebruik. Voorlopig nooit weer. Of het Samsung of Android is, ik weet het niet goed. Naar mijn mening werkt deze telefoon lang niet zo soepel en intuïtief als een iPhone.
    Daarnaast is de aanschaf waarde vaak net zo hoog als een iPhone maar de restwaarde nihil. Min iPhone’s kon ik altijd nog voor +/- €200,- verkopen na 2 jaar gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *