Samsung heeft iets voor je Galaxy S8 of Galaxy S9

Officieel: Samsung Galaxy S10 en S10 Plus
Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

Sinds de introductie van de Samsung Galaxy S8 beschikt de toestelserie over een aparte Bixby-knop. Met het indrukken van deze knop activeer je de persoonlijke assistent van Samsung. De assistent is echter niet in het Nederlands te gebruiken en de kans is groot dat je niet eens gebruik maakt van Bixby.

Het nadeel is dat er een fysieke knop op je toestel zit die dus niet eens gebruikt wordt. De knop zit ook op de Galaxy S9 en komt tevens naar de nieuwe Galaxy S10. De feature kan uitgeschakeld worden, maar dan is de knop nutteloos en niet meer te gebruiken. Al twee jaar vragen Samsung-gebruikers om een update, zodat ze toch iets nuttigs kunnen doen met de Bixby-knop.

Eindelijk heeft Samsung hier gehoor aan gegeven. Met de Galaxy S10 zal het mogelijk zijn om de Bixby-knop ook voor andere snelkoppelingen te gebruiken. Via de Instellingen kan dit straks aangepast worden. Samsung brengt deze mogelijkheid ook naar de Galaxy S8 en de Galaxy S9 door middel van een update. Daarmee komen de Zuid-Koreanen eindelijk met een antwoord op een veelgevraagd verzoek.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *