Samsung komt met brand blussende vaas [video]

Samsung komt met brand blussende vaas
Modieus hoor.

Heb jij een brandblusser in huis? De kans is groot van niet. Mocht er brand in huis ontstaan dan gebruik je een emmer water of een doek om ervoor te zorgen dat het vuur geen zuurstof meer krijgt. In de meeste interieurs zal een brandbusser geen fraaie decoratie zijn. Het ding ergens verstoppen in de voorraadkast is ook zo wat.

Samsung heeft een slimme oplossing bedacht die past bij je huisinterieur. De Zuid-Koreaanse tak van het bedrijf heeft een vaas ontwikkeld die fungeert als brandblusser bij een kleiner ongewenst vuurtje. Door de vaas op het vuur te gooien spat het materiaal uiteen en zal het vuur worden gedoofd. De vaas bevat kaliumcarbonaat materialen die het vuur binnen no-time moeten doven.

Het bedrijf heeft de vaas bedacht in het kader voor meer awareness in het Zuid-Koreaanse huishouden. Minder dan 60 procent van de Koreaanse huishoudens hebben een brandblusser. Wat dat betreft kunnen wij Nederlanders er ook wat van leren. Check het concept in de video hieronder. Er zijn 100.000 van dit soort vazen geproduceerd. (via Dezeen)

[gv data=”4QF2V7Ltteg”][/gv]

5 reacties

  1. Wanneer ze die vaas nou eens bij de note 7 hadden meegeleverd.

    Je kan ook een galaxy fold gebruiken om de openhaard juist mee aan te steken …

    Zo maken ze voor ieder wat wils ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *