Samsung komt met een heel stel iOS-apps

Gear Fit
Naar verluidt zou Samsung willen dat hun apparaten beter samenwerken met die van de concurrentie. iOS-versies van de eigen apps moeten daar bij gaan helpen en het bedrijf doet dus een Microsoftje.

Speakers, wearables, tablets. Samsung wil dat al deze apparaten makkelijk gekoppeld kunnen worden aan het spul van de concurrentie en volgens de laatste geruchten ziet het in apps een geschikte methode om dit te bereiken. Voorbeeld: een speciale versie van Gear Fit Manager moet zorgen dat een Gear Fit gekoppeld kan worden aan een iPhone, zodat Samsung zijn wearable ook aan iOS-fans kwijt kan. Er zou ook gewerkt worden aan een iOS-versie van gezondheidstracker S Health (standaard op de meeste Samsung-smartphones). Op het gebied van audio moet er een app komen voor de Level-audio producten. Een bestaande iOS-app van Samsung, Smart Camera, moet een nieuwe interface krijgen.

Dit is in lijn met eerdere berichten over iOS-support voor de Gear S2. Ondertussen lijkt Apple zich niet in het minst te bekommeren om apps voor andere apparaten, of compatibiliteit tussen iOS-apparaten en die van de concurrentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *