Samsung komt met opvouwbare schermen in 2015

Opbouwbare schermen Samsung
De displays zullen gebruikt worden voor ‘draagbare technologie’. De opvouwbare schermen zijn een deel van een strategie die Samsung heeft om producten met hogere kwaliteit en een lager verbruik te ontwikkelen.

Samsung maakte dit in thuisland Zuid-Korea bekend, tijdens een evenement voor analisten. Maar voordat we de opvouwbare schermen kunnen verwachten, zal Samsung zich in 2014 eerst richten op de ontwikkeling en productie van buigbare schermen. De opvouwbare schermen zouden vervolgens in 2015 op de markt moeten verschijnen. Deze zouden voornamelijk voor telefoons en smartphones gebruikt moeten worden, maar kunnen ook verwacht worden in nieuwe gadgets zoals smartwatches en smartglasses.

Over de matig ontvangen Galaxy Gear, het ‘slimme’ horloge van Samsung, is mede-CEO Kwon Oh Hyun nog niet tevreden. Hij geeft dan ook aan dat daar komende tijd nog veel ruimte voor verbetering mogelijk is. Wat voor technische plannen Samsung nog meer heeft zie je in onderstaande roadmap. (via: sammyhub.com)

Plannen Samsung

2 reacties

  1. dus eigenlijk wachten tot 2015 en de kromme schermen overslaan.

    de opvouwbare schermen lijken wel leuk maar als je het elke dag aan de lader moet hangen houdt het op met de fun, een smartwatch die je elke dag, zoals je mobiel moet opladen…waarom moet je dan een smartwatch. nu heb ik een klok omdat ik gewoon wil weten hoe laat het is en dat batterijtje gaat 1 jaar mee, de rest lees ik wel op men smartphone met GROOT scherm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *