Samsung komt met voorproefje opvouwbare smartphone

Samsung komt met voorproefje op opvouwbare smartphone
Maar nog niet het echte werk.

Ontwikkelaars en mensen uit de techwereld hebben voor morgen een dikke cirkel in de agenda staan. Samsung organiseert namelijk een ontwikkelaarsconferentie. Wat de Zuid-Koreaanse techgigant hier precies gaat laten zien is officieel nog niet bekend, maar Reuters licht in elk geval een tipje van de sluier.

Volgens het persbureau zal Samsung de eerste informatie over de opvouwbare smartphone uit de doeken gaan doen. Een tastbaar product hoeven we nog niet te verwachten, maar Samsung zou alvast wel een aantal zaken omtrent dit toekomstige toestel aan ontwikkelaars willen laten zien. Dat Samsung juist dit event heeft uitgekozen om te praten over de opvouwbare smartphone heeft een reden. Het apparaat is midden in de ontwikkeling en het techbedrijf wil naar verluidt het evenement gebruiken om input te krijgen van aanwezige developers.

Samsung CEO DJ Koh zal het evenement begeleiden. De verwachting is dat deze toekomstige opvouwbare smartphone het ultieme vlaggenschip van Samsung gaat worden, met misschien wel een prijskaartje duurder dan de duurste iPhone. Het maakt in elk geval hongerig naar morgen, want innovatie is altijd cool.

UPDATE: Samsung laat ons weten dat men met One UI een nieuwe en intuïtieve interface introduceert. Het strakke en minimalistische design houdt de relevante content aan de onderkant van het scherm, wat perfect is voor bediening met één hand. De ervaring is zo vormgegeven dat je niet wordt afgeleid en makkelijk navigeert. In het verlengde daarvan lanceert Samsung, niet voor het eerst in de geschiedenis, een baanbrekende displayinnovatie met een opvouwbare smartphone. Het Infinity Flex Display combineert het beste van twee werelden: een compacte smartphone die je kunt uitvouwen tot een groot display. Multitasken, content bekijken, browsen, connecten – je doet het allemaal zonder onderbreking terwijl je het scherm uitvouwt van klein naar groot formaat. Je mobiele ervaring past zich naadloos aan het veranderende scherm aan en tegelijkertijd kun je ook nog eens drie actieve apps open hebben. Meer info HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *