Samsung lanceert bèta Android Nougat


Heb je een Samsung S7 of S7 edge, dan kun je hier heel gelukkig van worden.

Samsung komt namelijk met een bèta programma. Bij het programma telt het principe van wie het eerst komt, wie het eerst maalt maar je hebt daarna wel het nieuwste Android besturingssysteem op je telefoon. Daarnaast kun je Samsung feedback geven op alles waarvan je denkt dat het nog net even beter gemaakt moet worden.

Je kunt trouwens vaker bèta tester worden, door een Samsungaccount te maken en daarna het Galaxy Bèta programma of de Samsung ledenapp te downloaden.

Helaas werkt het niet voor elke smartphone in elk land. Zo kunnen alleen gebruikers in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Zuid-Korea Android Nougat downloaden. Ook zal het snel naar China komen. Ook doen bepaalde S7 telefoons niet mee, zoals de S7 edge Olympic Games en de S7 edge Injustice Edition.

Per land zijn er ook verschillende regels. Zo hoef je in het Verenigd Koninkrijk alleen maar een unlocked telefoontje te hebben. In de Verenigde Staten moet je abonnee zijn van een bepaald telefoonbedrijf. Mocht je nou net niet binnen de regels vallen, dan kun je altijd het internet afstruinen op zoek naar screenshots van Android Nougat.

Het nieuwe besturingssysteem kwam al eerder uit op de Nexus 6P, maar toen bleek dat er wat complicaties met de update waren. En wil je nou weten waarom Android de smartphonemarkt domineert, dan leggen we dat hier nog eens haarfijn uit.

Eén reactie

  1. “Heb je een Samsung S7 of S7 edge, dan kun je hier heel gelukkig van worden.”

    “Zo kunnen alleen gebruikers in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Zuid-Korea Android Nougat downloaden. ”

    Iemand blij maken met een dooie mus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *