Samsung lanceert reparatieprogramma met iFixit

Samsung lanceert reparatieprogramma met iFixit

Samsung lanceert reparatieprogramma met iFixit

Je Galaxy S21 repareren, dat kan dankzij een samenwerking tussen Samsung en iFixit.

Je kunt natuurlijk naar de winkel gaan om je telefoon te laten repareren. Maar als je handig bent kun je het ook overwegen om dit zelf te doen. Je hebt de juiste tools nodig en een begrijpelijke handleiding. Laat daar nu net Samsung en iFixit een nieuwe samenwerking te zijn gestart.

Het gaat hier om een nieuw reparatieprogramma. Samsung levert de onderdelen, iFixit geeft je de uitleg. Op dit moment vallen de Samsung Galaxy S20, S21 en de Galaxy Tab S7 Series onder het programma. Helaas is dit programma binnen de Verenigde Staten gelanceerd. Er is geen indicatie dat dit ook naar Nederland komt. Maar je kunt vast wel met een omleg de onderdelen inclusief handleiding naar je thuisadres krijgen.

Hopelijk komt er nog een uitbreiding van het aantal producten. Dat is nu wat magertjes met de drie genoemde apparaten. Als je besef dat Samsung alleen al binnen het mobiele spectrum tientallen smartphones en tablets heeft, dan voelt drie wat summier.

Maar ja, beter iets dan niets toch? Handige harry’s kunnen op deze manier ook geld besparen. Het is immers voordeliger om zelf iets te repareren dan dit uit te besteden aan een winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *