Samsung neemt Apple op de hak in Nederlands dorpje

Auteur: , 1 Reactie
Samsung neemt Apple op de hak in Nederlands dorpje

Zo simpel, maar zo leuk.

Andere merken bashen kan leuk zijn, maar dan moet je het als bedrijf wel goed aanpakken. Dat heeft Samsung Nederland zeker gedaan met deze ludieke actie in ons land. Vanwege de recente onthulling van de nieuwe iPhones verzon het techbedrijf een inhaker om de Galaxy S9 opnieuw onder de aandacht te brengen. De smartphone werd begin dit jaar onthuld, maar is nog steeds een directe concurrent van bijvoorbeeld de nieuwe iPhone XR.

In Appel, een buurtgemeenschap in de gemeente Nijkerk, ging Samsung op pad om inwoners kennis te laten maken met de Galaxy S9. Van de 312 inwoners van Appel kregen 50 mensen een gloednieuwe Galaxy S9. De inwoners van het buurtgemeenschap reageerden natuurlijk enthousiast op de actie. Niet iedereen zal meteen door hebben gehad waarom Samsung nu precies Appel had uitgekozen.

Aan de hand van slimme uitspraken wist Samsung een grappige video te maken. Het is een directe uithaal naar Apple en de nieuwe iPhones. Misschien een beetje flauw, maar na het bekijken van de video kan een kleine glimlach niet wegblijven. Je kunt het filmpje hieronder bekijken.1 reactie

Grappig. Leuk voor de inwoners van Appel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).