Samsung presenteert Galaxy X hopelijk in 2018

Past dus ook makkelijker in je broekzak
Nog even een jaartje wachten dus!

Er was even hoop dat we dit jaar de Galaxy X al mochten aanschouwen, maar helaas moeten we nog even geduld hebben. Dit blijkt uit een rapport uit Zuid-Korea waarin staat dat de Galaxy X waarschijnlijk in de eerste helft van 2018 wordt gepresenteerd.

We schreven al eens eerder over deze revolutionaire telefoon, toen nog onder de naam Samsung Valley.

Nou hopen dat je 'm niet kapot vouwt
De smartphone lijkt op een portemonnee, met een opklapbaar flexibel scherm. Volgens de geruchten zou de telefoon beschikken over een Snapdragon 620 processor of een Snapdragon 820. Hij zou voorzien zijn van 3GB aan RAM, 64 GB aan opslagruimte, een microSD slot en een niet te verwijderen batterij. Hij zou ook beschikken over Qualcomm’s QuickCarge 3.0 technologie.

Overigens hebben flexibele schermen een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van stijve schermen: ze wegen minder, zijn minder dik en ook minder kwetsbaar.

De reden dat de telefoon pas in 2018 uitkomt is doordat het lang duurt om een een bepaald component in grote getale te produceren. De fabrieken om dit component te produceren zijn pas volgend jaar klaar en daarom duurt het nog even.

Overigens gaan er ook geruchten rond dat de Galaxy X een limited edition smartphone zal woorden met een eerste zending van 100,000 producten. Dat is overigens wel te begrijpen, aangezien dit de eerste telefoon van zijn soort is.

Overigens leek de Galaxy X eerst op een opvouwbaar tablet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *