Samsung werkt aan nieuwe look voor Android-software


Samsung gaat TouchWiz een flinke make-over geven, zo blijkt uit een betaversie van de software, die op dit moment al wordt getest in China en Zuid-Korea.

TouchWiz kreeg nog niet zo heel lang geleden een opfrisbeurt, maar onder de naam ‘New Note UX’ staat er alweer een nieuwe versie klaar. De wijzigingen zijn niet zo schokkend, maar zullen wel degelijk impact hebben op je smartphonegebruik. Zo verdwijnt de app drawer (het icoontje dat je naar het app-scherm brengt) mogelijk en worden alle icoontjes ronder.

Het is nog niet duidelijk of Samsung de nieuwe TouchWiz-versie alleen in Azië zal uitbrengen, of dat de software ook te gebruiken is in Europa. We gokken erop dat de update geïnstalleerd is op de Note 7, die later deze zomer onthuld wordt door Samsung. Ook andere toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant zouden in augustus een update krijgen.

Eén reactie

  1. Verstandig, de enige reden waarom samsung nog wel winst maakt en alle ander android fabrikanten niet, is omdat ze zich differentiëren met hun software en gebruikservaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *