Samsung zorgt voor een hype in Bitcoin markt

Samsung-bitcoin-hype-enjin-coin
De cryptowallet en samenwerkingen zetten de markt op zijn kop.

Het nieuws dat de Samsung Galaxy S10 is uitgerust met een cryptowallet zorgde al voor positieve gevoelens bij beleggers. Op deze manier wordt de Bitcoin bij veel nieuwe gebruikers bekend gemaakt. Zij hopen natuurlijk dat die gebruikers ook geïnteresseerd raken in de handel en in gaan kopen. Meer vraag betekent immers stijgende koersen.

Koersen kunnen echter ook door andere redenen scoren. Dit liet het Bitcoin broertje Enjin Coin (ENJ) deze week zien. De cryptomunt was nog niet zo bekend. Daar kwam snel verandering in toen Samsung bevestigde dat zij een partnerschap met deze munt was aangegaan. De koers spoot meer dan 70% omhoog. Door de samenwerking wordt de Enjin-wallet gesupport door Samsung.

Dat is goed nieuws, want Enjin richt zich helemaal op de gaming-industrie en daar kun je met de nieuwste Galaxy natuurlijk prima jouw weg in vinden. Enjin maakte dan ook bekend dat diverse updates voor de gaming-industrie en de nieuwste smart-wallet, die dus ondersteund wordt, versneld zijn afgerond. Ook deze berichten zorgden voor een stijgende koers. We zijn benieuwd hoe de toekomst uitpakt nu Samsung haar vleugels om de Enjin coin heeft uitgeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *