Schematische foto brengt nieuwe info Galaxy Note 8 op tafel

Galaxy Note 8
Aan de de hand van dit plaatje zijn er een aantal dingen op te maken.

2017 is het jaar van de Galaxy S8 en de Galaxy Note 8 als het gaat om Samsung. De Galaxy Note 8 zal later dit jaar worden onthuld en regelmatig duiken er nieuwtjes over de phablet op. Ook vandaag weer, dankzij deze schematische foto’s.

Te zien is namelijk dat de Galaxy Note 8 een dubbele camera gaat krijgen aan de achterkant met LED-flits. Dat komt overeen met eerdere geruchten. Steeds meer smartphones krijgen dubbele camera’s, waaronder de iPhone 7 Plus en de OnePlus 5 om enkele voorbeelden te noemen. Samsung gaat vermoedelijk mee in deze trend door de Galaxy Note 8 ook uit te rusten met een dubbele camera.

Tevens zien we een uitgesneden gat onder de camera. Het is nog niet geheel duidelijk wat Samsung hier mee gaat doen. Kiezen de Zuid-Koreanen weer voor een vingerafdrukscanner op de achterkant? De tijd zal het leren. Verder tonen de foto’s een mogelijke USB-C ingang en speakers aan de zowel boven als de onderzijde. De kans is aanwezig dat de Galaxy Note 8 tijdens de IFA in Berlijn gepresenteerd gaat worden. Deze grote technologiebeurs in de Duitse hoofdstad gaat op 1 september van start. (via Slashleaks)

Note 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *