Seedo: kweek je eigen wietplant in de huiskamer [video]

Seedo
Dit kekke apparaatje doet al het werk voor je.

We hebben al veel meegemaakt in Nederland rondom wiet. Het gedoogbeleid in Nederland zorgt af en toe voor hilarische taferelen, want je mag het natuurlijk niet zelf in grote getale groeien, laat staan inkopen. Als het echter aan Seedo ligt, dan hoeven coffeeshops binnenkort helemaal niet te bestaan.

Met dit huiskamerapparaat is het namelijk mogelijk om helemaal zelf een cannabisplant te laten groeien. Het gebruik van Seedo is bijna net zo gemakkelijk als een koffiezetapparaat: stop het zaadje in de kast, meld het apparaat via de bijgeleverde app om welke plant het gaat, en Seedo doet al het werk voor je.

In het apparaat zelf is alles aanwezig om de ultieme wietplant te laten groeien: lampen, voeding, CO2 en ook het automatische droogsysteem mag niet ontbreken in dit rijtje. In onderstaande video wordt het proces op een vrij komische manier weergegeven.

Helaas voor alle geïnteresseerden is Seedo nog niet af. De eerste levering vindt naar verluidt plaats in het tweede kwartaal van 2018. Je zult eveneens diep in de buidel moeten tasten voor het apparaatje, want de startprijs staat op 1400 dollar.

[gv data=”m3DQug4XmMg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *