Segway introduceert een extra wiel voor zijn SE-3 Patroller

Auteur: , Geen reacties
Segway introduceert een extra wiel voor zijn SE-3 Patroller

Met deze nieuwe Segway wordt het steeds lastiger om weg te rennen van de politie.

Voor degene die al eens op een Segway hebben gereden weten hoe lastig het kan zijn in het begin. Voor een politieagent die ergens snel moet zijn kan het zelfs gevaarlijk zijn. Laat staan als deze agent een verdachte moet achtervolgen. We hebben de video’s allemaal wel eens gezien waarbij iemand van zijn Segway dondert.

Daarom komt Segway nu met een versie die drie wielen gebruikt. Dit maakt hem uiteraard stabieler en je kan er ook nog eens harder mee. De SE-3 Patroller is dan ook speciaal ontwikkeld voor agenten of beveiligers. Hij heeft zelfs een reeks zwaailichten aan de voorzijde.

De SE-3 Patroller is uitgerust met een bestuurders detectie, die de Segway automatisch laat stoppen wanneer de gebruiker eraf springt. Hij heeft ook 4,3 inch scherm waar informatie op getoond kan worden. Er zit wel een heftig prijskaartje van 12.000 dollar aan het apparaat, maar het kan wel voorkomen dat je wordt uitgelachen als je weer eens valt. Dat is ook wat waard toch?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).