Sennheiser presenteert draadloze gaming headphone [video]

sennheiser-gsp-670-draadloze-headset
Beleef jouw games als een dure baas.

De draadloze oordopjes van Sennheiser konden eerder al op het predicaat ‘premium geluid voor premium prijs‘ rekenen. Dit lijkt veel mensen aan te spreken, want na de introductie van de draadloze oordopjes introduceert de geluidsspecialist nu de eerste draadloze over-ear hoofdtelefoon.

Deze is te verbinden met PlayStation 4, pc en door bluetooth-connectie met allerlei mobiele apparaten, zoals jouw smartphone, tablet of laptop. Daarbij heeft men gefocust op ‘low latency’. Je hebt dus volgens de fabrikant altijd een zuiver, nagenoeg real-time, geluid.

De geluidstechniek zelf is zodanig ontwikkeld dat je zowel een rijke bas als natuurlijke hoge tonen kunt horen. Ook biedt deze Sennheiser GSP 670 surround-geluid en de mogelijkheid om het geluid zelf in te stellen via de Sennheiser gaming app. De sterke batterij zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon op een volle batterij tot 16 uur gebruikt kan worden via de ‘low-latency’ connection en tot 20 uur als je een bluetooth-verbinding gebruikt. Dankzij de snellaad-techniek kan je na 7 minuten opladen via de usb-poort alweer 2 uur draadloos genieten.

Dankzij de handige drukknoppen kan je, als je gebeld wordt, direct schakelen van jouw game naar de oproep om deze te beantwoorden. Je hoeft je geen zorgen te maken of je verstaanbaar bent, want de microfoon is kwalitatief genoeg om geluidsopnames te maken die je uit zou kunnen zenden. Dat is natuurlijk ook erg handig als je commentaar wil geven bij filmpjes of als je in een game met jouw gamematen wilt overleggen.

Ook aan het draagcomfort van deze over-ear headphone is veel aandacht besteedt. Zo heeft men gezorgd voor stabilisatie en een licht gewicht van de hoofdtelefoon, die je uiteraard kunt verstellen. Ook de oorkussens zijn van prettig materiaal gemaakt. Zo kun je zonder irritatie uren game- of luisterplezier hebben. De diverse drukknopjes zorgen dat je het toestel makkelijk kunt bedienen.

Net als bij de draadloze oordopjes is kwaliteit niet goedkoop (maar gelukkig ook niet zo duur als hun duurste model). De Sennheiser GSP 670, die eind juni 2019 uitkomt is op de site van Sennheiser te bestellen voor € 349,-. In onderstaand filmpje zie je wat je daarvoor krijgt.

[gv data=”0FDXZcUPzpM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *