Shocking: PS4 game patch laat volledige console crashen

Rainbow Six problemen
Schadeclaims incoming!

Ubisoft heeft in de gamewereld niet bepaald een positief imago. Waar het vandaag de dag bekend staat als een ware melkkoe van populaire producten, maakte de ontwikkelaar vroeger naam dankzij grote games zoals Assassin’s Creed, Far Cry en natuurlijk Tom Clancy games. Laatstgenoemde zorgt er echter voor dat het bedrijf heel wat schadeclaims kan verwachten.

De nieuwe Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op de PlayStation 4 is deze week namelijk voorzien van een nieuwe patch. In plaats van het spel te verbeteren, richt de update ontiegelijk veel schade aan op dit moment. Er bevindt zich namelijk een flinke bug in de patch die voor een conflict zorgt met de PS4 systeemsoftware.

Veelgehoorde klachten bij mensen zijn dat de console vastloopt bij het opstarten, terwijl anderen geen gebruik meer kunnen maken van hun vriendenlijst en partychats. Ubisoft roept dan ook op om de patch niet te installeren. Mocht je dit wel hebben gedaan, blijf er dan van af en start het spel vooral niet op, laat staan vrienden uit te nodigen in een party voor de game.

Op dit moment zijn ontwikkelaars hard bezig om de problemen op te lossen. Via Reddit en Twitter laat Ubisoft de huidige stand van zaken weten. Ben je zelf getroffen door dit probleem, neem dan contact op met de klantenservice van Sony Playstation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *