Slecht nieuws als je hoopte op snelle komst Galaxy S8

samsung galaxy s8
Het kan langer duren dan je misschien aanvankelijk had gedacht.

Samsung-fans en geïnteresseerden wachten met smart op de komst van de nieuwe Galaxy S8. De Galaxy Note 7 is doodverklaard en dus kijkt men uit naar het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Met name omdat diverse geruchten spraken over een vervroegde komst van de smartphone. De Zuid-Koreaanse techgigant zou met een eerdere lancering het debacle omtrent de Galaxy Note 7 moeten doen vergeten.

De Galaxy S8 komt echter niet eerder, maar juist later. Dat stelt The Wall Street Journal. Normaal gesproken wordt een nieuwe versie van het vlaggenschip ieder jaar tijdens de Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd. Dit event speelt zich af in februari. Volgens het bericht wordt de lanceerdatum uitgesteld en komt de smartphone pas in een later stadium. Een specifieke datum wordt niet genoemd.

Samsung zou alles op alles willen zetten om problemen te voorkomen. Als de Galaxy S8 wordt gelanceerd en er duiken issues op dan zijn de spreekwoordelijke rapen gaar. Samsung heeft een zwaar beschadigde reputatie te herstellen en kan zich geen problemen veroorloven. Met dit nieuws zul je rekening moeten houden met een aankondiging ergens in het voorjaar van 2017.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *