Slimme fles stimuleert kinderen om te drinken

Auteur: , 1 Reactie
Slimme fles stimuleert kinderen om te drinken

Handig voor op warme dagen.

Kleine kinderen kunnen soms behoorlijk eigenwijs zijn. Zo is het bijvoorbeeld snikheet buiten, maar weigeren ze een slok drinken te nemen. Af en toe hebben kids motivatie nodig en dat komt helemaal goed met deze slimme fles.

De Gululu waterfles is de Teletubbie onder de flessen, want het product beschikt over een ingebouwd scherm. Sensoren detecteren wanneer er een slok wordt genomen en een diertje dat wordt weergegeven op het scherm groeit. Hoe meer er gedronken wordt, hoe sneller het beestje in vorm toeneemt.

Meerdere Gululu flesjes bij elkaar betekent meer lol. De aanwezige sensoren weten als er een andere Gululu-fles in de buurt is. De diertjes worden vervolgens vriendjes en kunnen van scherm verspringen.

De batterij gaat zo’n twee dagen mee bij gebruik, of vier dagen stand-by. Het opladen van de Gululu neemt zo’n drie uur in beslag. De fles is IP67-gecertificeerd en dus is afwassen met water geen enkel probleem. Daarnaast heeft de Gululu door of er daadwerkelijk wordt gedronken, of dat water uit de fles wordt gemikt. Zo kunnen gebruikers niet stiekem valspelen.

Geïnteresseerden kunnen via Amazon het product bestellen. De fles is met 129 dollar wat aan de prijzige kant, maar zo heb je wel een unieke fles voor je kroost én wordt drinken een leuke activiteit.

Slimme fles stimuleert kinderen om te drinken1 reactie

Leuk bedacht, maar je zou als ouder ook wat meer met je kind bezig kunnen zijn. Opletten of deze genoeg drinkt, ipv met bijv in je mobiel vast te zitten. Denk dat dat in veel gevallen ook al een hoop scheelt ipv zo’n technisch tooltje om je kind bezig te houden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).