Sloop je HTC One M9 en krijg gratis een nieuwe

Sloop je HTC One M9 en krijg gratis een nieuwe
HTC brengt z’n garantievoorwaarden even naar een nieuw niveau.

Gekke naam, goeie deal

De Taiwanese smartphonemaker heeft iets nieuws bedacht om het 749 euro kostende vlaggenschip in de spotlight te krijgen. Klanten in de VS kunnen de One M9 namelijk omruilen voor een nieuwe als het scherm barst of als de telefoon waterschade oploopt. Gratis. Zonder addertjes onder het gras, wat toch redelijk uniek is in de telecomwereld. De ‘verzekering’ is als het ware bij de aanschafprijs inbegrepen. Het omruilprogramma heet overigens Uh Oh Protection (geen grap).

Of $100 korting

Om te voorkomen dat men misbruik maakt van de regeling, en aan het einde van de contractduur een onbeschadigde telefoon omwisselt voor een nieuwe, krijgen klanten die geen gebruik maken van de regeling 100 dollar korting op een volgende HTC-aankoop. Op die manier hoopt HTC meer klanten te binden, wat de kosten van de omruilregeling meteen moet dekken.

Uh Oh Protection is vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend of het naar andere landen wordt uitgerold, en of Nederland daar eventueel bij zit. We hebben HTC om een reactie gevraagd.

Meer over de One M9, waarvan gisteren de Nederlandse prijzen bekend zijn gemaakt, lees je HIER.

6 reacties

  1. “klanten die geen gebruik maken van de regeling krijgen 100 dollar korting op een volgende HTC-aankoop”

    Kan je beter je oude toestel inruilen, en de nieuwe vervolgens verkopen.

  2. “klanten die geen gebruik maken van de regeling krijgen 100 dollar korting op een volgende HTC-aankoop”

    Kan je beter je oude toestel inruilen, en de nieuwe vervolgens verkopen op marktplaats oid. Grote kans dat je er meer dan 100 dollar voor krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *