Sneaker-fans pissig op Nike na blunder met iPhone-app

Nike blundert met sneaker-release
Je kunt al gauw 1.000 euro verdienen op een gewild paar sneakers, dus dan begrijp je wel dat er veel op het spel staat.

Nike introduceerde de SNKRS-app in 2016 en als liefhebber weet je dat je in deze app op de gekste momenten exclusieve sneakers kunt kopen. De Amerikanen houden er namelijk wel van om bijzondere schoenen in de verkoop te gooien als niemand dat verwacht. Gisteren waren de Nike Queen Blazer Mid’s aan de beurt: een samenwerking tussen Vigril Abloh, Serena Williams en Nike.

Daarbij ging er iets niet helemaal goed, want Android-gebruikers kregen de schoen eerder te zien dan iOS-users. Sterker nog: tegen de tijd dat de verkoop begon in de iPhone-app, hadden de Android-gebruikers de hele voorraad al opgekocht. Mocht je niet helemaal in het sneakerwereldje zitten: de schoenen kosten 130 dollar, maar werden vervolgens aangeboden voor dik 1.000 dollar op doorverkoopsites.

Je kunt je verlies nemen en hopen op betere tijden, maar zo zit de gemiddele Apple-fan niet in elkaar. Verschillende Twitteraars konden het niet laten om het platform van Google subtiel onderuit te halen.

Eén reactie

  1. quote: Je kunt je verlies nemen en hopen op betere tijden, maar zo zit de gemiddele Apple-fan niet in elkaar. Verschillende Twitteraars konden het niet laten om het platform van Google subtiel onderuit te halen.

    Apple fanboys zijn per definitie zure en zielige mensen, zeker als je meer dan een hele nacht in de rij gaat liggen, voor een over geprijsde telefoon, die je de volgende dag ook kan kopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *