Software update iOS 7.1.1 van Apple direct beschikbaar

Software update iOS 7.1.1 van Apple direct beschikbaar
In de nieuwe update zitten verbeteringen voor de vingerafdrukscanner en diverse beveiligingsupdates.

Naast de verbetering van de vingerafdrukscanner, die soms dienst weigerde, heeft Apple een bug aangepakt die ervoor zorgde dat het toetsenbord niet goed functioneerde. Er zou ook een bug zijn opgelost waarbij gebruikers problemen hadden met hun bluetooth-toetsenbord en daarbij de schermlezer hadden geactiveerd.

De nieuwe update komt een maand na de vorige iOS 7.1 update. Hij is nu direct beschikbaar voor alle Apple producten en je kan hem vinden in iTunes.

5 reacties

  1. ik ben benieuwd of ze die bug opgelost hebben van iphone 4 en 4s waarbij het toestel zo traag wordt dat hij praktisch niet meer te gebruiken is. Volgende week weet ik meer.

    • @MrSkyline: Dat was met 7.1 toch al “opgeslot”? Zover je van een bug mag spreken natuurlijk.

      De iPhone 4 wordt gewoon al oud natuurlijk (4 jaar is in deze wereld natuurlijk gewoon oud) Apple had dat ding gewoon op 6.1 moeten laten

      • @bofkont: Ik heb van mijn werkgever een 4s ontvangen en mijn collega’s gebruiken ook een 4s of een 4. Meerdere hebben hun toestel geupgrade naar 7 en sindsdien alleen maar ellende, met of zonder jailbreak maakt geen verschil. Meest recente updates ook niet. De toestellen zijn traag als kak door een trechter.De mensen die niet hebben geupdate hebben nergens last van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *