Sony komt met reeks nieuwe smartphones

Sony
Vier nieuwe smartphones van Sony. We nemen ze met je door.

De Japanse techgigant introduceerde diverse smartphones in de Xperia-lijn. Van ’s werelds eerste super slow motion video in een smartphone, tot puike camerakwaliteit naar een mid-range smartphone. Gisteren lekten al wat plaatjes uit, maar nu is het officieel: vier nieuwe toestellen van Sony met elk andere talenten.

XperiaXZs

Sony Xperia XZs
Volgens de techgigant de eerste smartphone ter wereld waarmee je superslomo beelden kunt opnemen. De Motion Eye camera beschikt over een functie waardoor je video’s kunt schieten met 960 beelden per seconde. De XZs heeft een 5,2-inch Full HD scherm en is waterbestendig. Een promovideo over het toestel check je hieronder. De Xperia XZs zal vanaf 13 maart verkrijgbaar zijn als pre-order met een gratis Sony SRS-XB30 speaker t.w.v. 169 euro via T-Mobile en diverse online kanalen, in de kleuren Ice Blue, Warm Silver en Black. De verkoopadviesprijs van het toestel is 649 euro.

[gv data=”hFzOw26MiTQ”][/gv]

Sony

Sony XA1 en XA1 Ultra
De XA1 heeft een 5-inch (720p) display en de XA1 Ultra een 6-inch (1080p) display. Beide toestellen worden gepositioneerd in de mid-range klasse. Beide toestellen beschikken over een 23-megapixel camera. De XA1 heeft aan de voorkant een 8-megapixel cam, de XA1 Ultra een 16-megapixel variant.

De Xperia XA1 en Xperia XA1 Ultra worden in het voorjaar van 2017 uitgebracht met Android 7 en zijn verkrijgbaar in de kleuren White, Back, Gold en Pink. De Xperia XA1 heeft een verkoopadviesprijs van 279 euro en de Xperia XA1 Ultra heeft een verkoopadviesprijs van 379 euro.

Sony

Sony Xperia XZ Premium
Dit is het nieuwe vlaggenschip van Sony. Het toestel heeft een 4K HDR 5,5-inch scherm, de nieuwe Motion Eye camera, Hi-Res Audio en een waterbestendig design. De smartphone wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 835 processor en kan dankzij deze chip uploadsnelheden van 150 Mbps bereiken. Het downloaden of streamen van 4K HDR content gaat nog sneller, met snelheden tot 1 Gbps.

De Xperia XZ Premium is eind voorjaar 2017 verkrijgbaar in de kleuren Luminous Chrome en Deepsea Black. Het nieuwe vlaggenschip gaat 749 euro kosten.

3 reacties

  1. Ik hoop dat de Sony Xperia XZ Premium een metalen behuizing krijgt want het plastic van de huidige XZ is erg kwetsbaar en mag eigenlijk niet voor zo een dure telefoon. Ijgenlijk mijn grootste (en een van de weinige) klachten over de XZ.

  2. Wat mij een beetje stoort aan de toestellen van Sony is de enorme bezel aan de onderkant… loze ruimte!

    Maak daar dan wat “hardware” knoppen zodat je de software knoppen van het display kan verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *