Sony lanceert vier unieke DualShock 4 controllers

Dualshock 4 kleuren
Welke van deze bijzondere kleursamenstellingen spreken jou aan?

Heb je behoefte aan een nieuwe controller voor je PlayStation 4, dan wordt de keuze een stukje moeilijker vanaf nu. Sony heeft namelijk vier nieuwe kleurvarianten van haar DualShock 4 controllers gelanceerd. Deze ‘levendige en stijlvolle’ kleuren zijn binnenkort beschikbaar in de fysieke en digitale winkels.

De vier nieuwe kleuren hebben de volgenden namen meegekregen: Berry Blue, Sunset Orange, Blue Camo en Copper. Berry Blue en Sunset Orange hebben een tweetonig design dat een groot contrast biedt, waardoor de knoppen uit lijken te steken.

Ben je meer van de legerprint, dan is de Blue Camouflage Dualshock 4 echt iets voor jou. De Copper-kleur is een mooie effen variant met een bijzondere tint. Toegegeven, je moet ervan houden, maar het is mooi dat Sony zelfs zo lang na release nog met nieuwe controllers voor de PlayStation 4 komt.

In de Verenigde Staten liggen de controllers voor een prijs van 65 dollar in de winkels vanaf september. In hoeverre dezelfde prijs en releasedatum wordt aangehouden in Europa, is nog niet bekend. Heel goedkoop zullen de controllers waarschijnlijk niet worden.

Dualshock 4

Dualshock 4 Dualshock 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *