Sony maakt PlayStation Plus duurder in ruil voor .. niets!

PS Plus
En dat is niet tof.

Sony heeft vandaag gecommuniceerd naar abonnees dat de prijs van PlayStation Plus zal worden verhoogd. Een verklaring waarom het Japanse bedrijf met een prijsverhoging komt is niet gegeven. Ook zal er niks veranderen. Je gaat dus gewoon meer betalen voor dezelfde dienst.

Met PlayStation Plus krijgen spelers toegang tot online gaming, worden savegames in de cloud opgeslagen, kunnen iedere maand gratis worden gedownload en worden updates op de achtergrond automatisch geïnstalleerd. Bovendien genieten abonnees van extra kortingen in de PlayStation Store.

Games als Call of Duty zijn offline niet heel spannend en dus moet je wel een abonnement afsluiten. De online diensten van de PlayStation 3 zijn en blijven gewoon gratis.

PlayStation Plus zal 10 euro per jaar meer gaan kosten. De jaarprijs gaat van 49,99 euro naar 59,99 euro. Per kwartaal gaat de prijs van 19,99 euro naar 24,99 euro. Per maand gaat de prijs van 6,99 euro naar 7,99 euro.

2 reacties

  • @lexlfa: eigenlijk niet vind ik.
   Ik persoonlijk zit er niet op te wachten om elk jaar (met een ongelukkige timing) 50,- neer te dokken en er vervolgens wel/niet maandelijks goed gebruik van te maken..
   de meeste mensen doen het volgens mij ook echt alleen om de PsPlus games, mezelf included. en die zijn sommige maanden goed…
   op die manier koop ik dus liever 3 losse maanden wanneer de titels prima zijn, zijn een jaarabbo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *