Sony SmartWatch 2 vanaf vandaag te koop in Nederland

Sony SmartWatch 2
Het minder dure alternatief voor de Samsung Galaxy Gear is gearriveerd in Nederland. Vanaf vandaag is hij te bestellen voor een prijs van…

179 euro! Zoals verwacht duikt hij onder de 200 euro-grens en is daarmee een stuk goedkoper dat de polssmartphone van Samsung.

Met de SmartWatch 2 heb je een waterbestendig horloge met een 1,6-inch touchscreen waarin 220 x 176 pixels zijn verwerkt in handen om je arm. Je kan er oproepen mee beantwoorden en binnenkomende berichten mee lezen. Ook de muziekspeler is te bedienen en met de smart camera app kun je de camerafunctie van je telefoon bedienen.

Het besturingssysteem lijkt op Android maar is het niet. Het horloge ondersteunt NFC en Bluetooth 3.0, waardoor pairing met compatibele apparaten (vrijwel alle met Android 4.0 of hoger) mogelijk is. Het horloge heeft net als zijn voorganger een aluminium behuizing, maar het scherm schijnt minder krasgevoelige te zijn dan voorheen. Dat was bij de eerste editie wel een serieus nadeel.

Enfin, voor 179 euro (adviesprijs) heb je een tweede scherm voor je telefoon. Een slim horloge dat het drie dagen volhoud op één acculading. Zou jij het er voor over hebben?

[gv data=”DoUzM7WYlP0″][/gv]

[lg_folder folder=”Sony/SmartWatch_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *