Sony Xperia M officieel voorgesteld, kost 239 euro

Sony Xperia M
Geen zin om een half maandsalaris aan een nieuwe smartphone uit te geven? Welkom in de markt van de midrange-toestellen. Sony betreedt hem met de Xperia M.

De Xperia M is een telefoon met een 4-inch toestel waar 854×480 pixels in zijn verwerkt. Hij komt met 4GB intern geheugen – uitbreidbaar via micro-sD – en wordt gevoed door een 1750mAh accu. Hij is uitgerust met Android 4.1 en draait op een Qualcomm dualcore processor met en kloksnelheid van 1GHz. Het RAM bedraagt 1GB en de 9,3 mm dikke telefoon weegt een bescheiden 115 gram.

De Xperia M komt beschikbaar in het zwart, wit, paars, en geel.

Sony Xperia M

Deel je contentmeuk
De Xperia M bevat de one-touch functies van Sony waarmee je gemakkelijk en direct met slechts één aanraking van foto’s en muziek kunt genieten op verschillende apparaten, zoals de SBH20 draadloze stereo headset en Bravia-televisies met NFC.

Walkman
De Xperia M doet haar voordeel met de Sony media-applicaties De “WALKMAN” applicatie biedt toegang tot al je gedownloade muziek, plus Music Unlimited*, waar je meer dan 18 miljoen tracks kunt ontdekken. De “Album” applicatie zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de foto’s van je Facebookvrienden, je eigen foto’s en je krijgt de mogelijkheid om afbeeldingen te sorteren op locatie, en – door de nieuwe “Faces” functie – ook op de personen die op de foto’s te zien zijn.

STAMINA batterij modus
De nieuwste versie van deze accumanagementtechnologie verbetert de standbytijd van je smartphone volgens Sony met vier keer of nog meer door automatisch energieslurpende apps af te sluiten wanneer het scherm uit staat, en ze weer op te starten zodra je het scherm weer inschakelt. Handigheidje.

De Xperia M is in Nederland verkrijgbaar vanaf het derde kwartaal. Voor de OMGlaagprijs van 239 euro.

[lg_folder folder=”Sony/Xperia_M/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[gv data=”x5x3aOwfYCs”][/gv]

Eén reactie

  1. Ik ben aan het kijken naar een nieuwe smartphone, en ik heb zijn duurdere broertje (normale prijs €275) de Xperia L. Denken jullie dat dit een goede aankoop zou zijn, of kennen jullie betere toestellen in deze klasse?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *