Sony Xperia smartphonedesign gaat op de schop


Beter laat dan nooit?

Op dit moment zijn er niet zo heel veel Sony Xperia toestellen te vinden in de Benelux. Maar als je er dan een spot in het wild, weet je ook meteen dat het afkomstig is van de Japanners. Het design is namelijk de afgelopen jaren nauwelijks aangepast. In plaats van mee te gaan met de randloze trend, zijn de randen bij Sony alleen maar groter geworden.

Daar komt echter verandering in, zo meldt een topman van Sony aan The Indian Express. Het welbekende Omnibalance-design dat vanaf de X geïmplementeerd is in haar smartphones (wat nauwelijks verschilt met voorgaande designontwerpen zoals de Z-serie), gaat volledig op de schop.

Niet alleen de echte high-end pareltjes, maar de gehele te verwachten collectie wordt voorzien van een nieuw design. Echt details gaf Kenichiro Hibi van Sony India echter niet weg. Wel wees de topman op de langere schermen en dunnere schermranden waar concurrenten zoals Samsung en LG dit jaar mee aan de slag zijn gegaan.

Het is de verwachting dat we in het begin van 2018 op het Mobile World Congress de eerste Sony Xperia-smartphones zien die over een volledig vernieuwd design beschikken. Tot die tijd kun je nog heel makkelijk alle Sony-gebruikers op straat spotten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *