Sony Xperia Z Ultra: 6.4-inch Full HD scherm

Sony Xperia Z Ultra
Het grote broertje van de Sony Xperia Z is eindelijk onthuld. De Xperia Z Ultra is een enorme phablet geworden met een 6.4-inch Full HD scherm die ook nog eens stof- en waterdicht is.

De Xperia Z Ultra beschikt over een 6.4-inch 1080p scherm en onder de kap vinden we een Snapdragon 800 processor van Qualcomm met een kloksnelheid van 2.2GHz. Het gewicht komt uit op 212 gram (+50 gram tov Xperia Z), maar hij is daarentegen wel slechts 6.5 millimeter dun.

Bij zo’n enorm scherm is een krachtige accu natuurlijk wel zo handig. De capaciteit van de accu is in dit geval 3.000 mAh, wat hopelijk genoeg is. De Xperia Z Ultra beschikt over 16GB opslagcapaciteit en dat is uit te breiden met 64GB door middel van een microSD kaartje.

Aan de voorkant vinden we een 2 megapixel camera en aan de achterkant zit een camera van 8 megapixel. De Xperia Z Ultra draait op Android 4.2 Jelly Bean. Deze phablet zal in het 3e kwartaal van dit jaar op de markt komen in de kleuren zwart, wit en paars.

[lg_folder folder=”Sony/Xperia_Z_Ultra/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

[gv data=”h45uTBGftkQ”][/gv]
[gv data=”mXoHCIyg1Ik”][/gv]

2 reacties

  1. Ik ben zeer tevreden met mijn Sony Xperia Z. Maar deze lijkt me als tablet, naast mijn Z, wat te klein als echt tablet en te groot voor iets anders. Of vergis im me hier in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *