Speel Fortnite zoals je het nog nooit hebt gedaan

Fortnite
Zo speel je slim op de ontwikkelingen in.

Fortnite is een fenomeen dat nog lang niet op zijn retour lijkt te zijn. Andere partijen buiten Epic Games om maken daar dankbaar gebruik van. Denk aan bijvoorbeeld T-Shirts, speciale mokken en ook Monopoly. Het klassieke bordspel is in tal van varianten op de markt gebracht en nu is er ook een Fortnite Monopoly.

Hasbro is met Epic Games de samenwerking aangegaan om deze speciale Monopoly van de grond te krijgen. Bij diverse webshops is het borspel als pre order te bestellen. De officiële releasedatum is vastgesteld op 1 oktober. In tegenstelling tot de gratis game Fortnite, moet je voor Monopoly wel betalen.

Fortnite Monopoly gaat 30 euro kosten. Hoef je ook niet langer na te denken over een origineel en tof sinterklaascadeau. Net als bij het spel, moet je bij Fortnite Monopoly als enige overblijven om te kunnen winnen. Hoe zich dat in de praktijk gaat vertolken is afwachten. Een handleiding van het bordspel is immers nog niet beschikbaar.

Fortnite Monopoly niet je ding, maar wel fan van het bordspel? Gelukkig zijn er tal van andere varianten. Denk aan Monopoly Pokémon, Monopoly voor cheaters, Monopoly Mario Kart en ga zo maar door.

Monopoly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *