Spotgoedkope opvouwbare drone razend populair

LeveTop drone Kickstarter
Veel betere drones in deze prijscategorie vind je waarschijnlijk niet.

Natuurlijk gaat de meeste aandacht in de dronewereld uit naar de echte dure toppers. Deze brengen vaak exclusieve en bijzonder toffe features met zich mee. Er zijn echter meer dan genoeg alternatieven waarvoor je niet je hele bankrekening hoeft leeg te plunderen. Een goed voorbeeld hiervan is de LeveTop-drone, een opvouwbare drone die relatief goedkoop is te noemen.

De LeveTop weegt ongeveer 350 gram, heeft vier propellers en vliegt aan de hand van instructies die je invoert via de desbetreffende smartphone-app voor Android of iOS. Met een volle accu aan boord houdt de drone het doorgaans 20 minuten vol. De camera aan boord heeft een Full HD-camera en optische beeldstabilisatie.

De drone heeft een bereik van 100 meter, waardoor je wel even bezig bent voordat de limiet is bereikt. Houd je echter de topsnelheid van 50 kilometer per uur aan, dan ben je sneller dan je denkt 100 meter verder. Dankzij de verwisselbare accu kun je de dronereis snel vervolgen na twintig minuten.

Naast foto’s en video’s maken heb je met de LeveTop-drone ook de mogelijkheid om een livestream te starten. Met een instapprijs van 129 dollar (exclusief 20 dollar verzendkosten) op Kickstarter mag je zeker niet klagen. Het beoogde bedrag van 20.000 dollar is al lang behaald, waardoor je zo goed als verzekerd bent dat de LeveTop-drone in juni al bij je in huis kan staan.

[gv data=”xyt8Zuqhm_g”][/gv]

2 reacties

  1. wrm maken jullie artikelen over kickstarter drones, zelfs drones van 2000 euro kunnen dit nauwelijks, waarschijnlijk is dit gewoon gefilmd door een gast die een een dji drone besturde, want deze drone heeft geen gimbal, het beeld kan dus nooit zo smooth zijn. De enige drone die mensen zo goed kan volgen is de skydio r1 en die heeft een peperdure nvidea chip en hij is loodzwaar. Je moet nooit kickstarter drones kopen want 9 van de 10 keer krijg je je product niet, en als je het wel krijgt is het inferieur in vergelijking met de drone waar ze reclame voor maakten.

  2. Goedkoop is duurkoop meestal, vooral bij dit soort producten. Een goede drone kost nou eenmaal veel. En als hij weinig kost, is het haast onmogelijk dat prima is.

    Hou er ook niet van dat ze geheimzinnig doen over misschien het allerbelangrijkste: de beeldkwaliteit: Ik moest letterlijk door de comments pluizen om te vinden dat hij 1080p in 30fps opneemt. Dus niet eens 60fps, laat staan 4k op 30 fps. Daarnaast wordt er ook geen bitrate genoemd.

    Ook hartstikke leuk dat hij 54km/h kan, maar als de range 100m is heb je er niet veel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *