‘Standbeeld Steve Jobs groter dan Vrijheidsbeeld’

'Standbeeld Steve Jobs groter dan Vrijheidsbeeld'
Steve Jobs heeft in de ogen van vele iSheeple een soort afgodstatus bereikt, dus het was natuurlijk een kwestie van tijd voordat dat standbeeld er zou komen.

We hebben het niet over het reeds bestaande iStanbeeld van Steve in Hongarije. Nee, dit is een nieuw project van een groep enthousiastelingen die het project proberen te crowdfunden op Indiegogo. Het doe is om minimaal 50.000 doller op te halen, en de initiatiefnemers zeggen daarmee een levensgroot standbeeld te kunnen realiseren. Maar hoe meer geld er binnenkomt, des te groter de ode aan de medeoprichter van Apple kan worden, waarbij ze een vergelijking met het Vrijheidsbeeld niet schuwen.

“The size of the statue will be directly proportional (positive correlation) to the amount raised. The project budget is based on quotes for a life-sized statue. However, if the campaign raises enough capital – more than what we could conservatively hope to raise – we’ll aim for Statue of Liberty and Colossus of Rhodes proportions .”

Het standbeeld moet uiteindelijk in de buurt van de Bay Area in San Francisco komen te staan. Meefunden, en een kekke Steve Jobs-bumpersticker of zwarte coltrui op de kop tikken, kan HIER.

Nog geen reacties

      • @sqwerty: het feit dat je het moet vragen geeft aan dat het voor mij vrijwel nutteloos is om het uit te leggen omdat je steve waarschijnlijk ook een god vind, net als de retards die dit hebben bedacht.
        Standbeelden worden gemaakt van figuren die de wereld hebben veranderd/verbeterd. Zonder steve was de wereld ook verder gekomen, want al zijn ideeen zijn voortborduursels op reeds bestaande dingen. Niets baanbrekends dus. Wellicht is een klein standbeeld op een logische locatie nog acceptabel, maar een standbeeld groter dan het vrijheidsbeeld in sanfran is gewoon bullshit want het tekend de hele stad. Dan kunnen ze het ook gelijk applecity noemen.
        Zelfs mensen die echt wat voor de wereld hebben gedaan hebben niet eens zo’n standbeeld. Dwight D. Eisenhower heeft dat ook niet gekregen, en zonder hem hadden we nu allemaal duits gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *